NIEUWS

BRZB: Bijzondere Route Zuid Beveland 26 oktober 2019. Winkel weer gevuld met allerlei moois! De Brocante Zussen met hele mooie oude brocante staan naast Oma Curiosa. Gezellig! 

Vintage markt Middelburg op 8 juni 2019. Wat was het lekker retro: plaatjes draaien, dansen, modeshow en mooie retro en vintage items!

Zaterdag 13 april 2019 doet Oma Curiosa mee aan de Bijzondere Route Zuid Beveland, tot ziens!

HET WINKELTJE VAN OMA CURIOSA AAN HET MARKTVELD 6 KLOETINGE IS TIJDELIJK GESLOTEN VAN 12 T/M 28 NOVEMBER. OP 30 NOVEMBER IS HET WINKELTJE WEER GEOPEND! TOT ZIENS!

Morgen! Zaterdag 27 oktober 2018: Bijzondere Route Zuid Beveland! Oma Curiosa doet ook mee.....een route langs allerlei theetuinen, woonwinkels, antiek, brocante en vintage! Tot ziens en de koffie staat klaar. 

OMA CURIOSA OPENT OP VRIJDAG 13 APRIL HAAR DEUREN WEER, U BENT WELKOM VANAF 13.00 UUR. 

Oma Curiosa is in januari, februari en maart 2018 tijdelijk gesloten in verband met een verbouwing van het winkeltje, er komt nog meer ruimte voor mooie antieke en brocante  spullen.

Graag tot ziens in april 2018 in het winkeltje of op 1 van de aankomende Antiek en Brocante markten, daarover binnenkort meer nieuws! 

Op 15 t/m 17 september 2017 stond Oma Curiosa op de Nazomerfair bij het Katshuis in Kats.

Op 12 en 13 augustus 2017  stond Oma Curiosa op de brocantefair bij het Katshuis in Kats. Erg boffen met het weer en wat een leuk publiek,  het was erg druk met bezoekers en een meer dan geslaagde fair!

Op de Jacobamarkt op 10 september  2016 in Goes.

Er komt een artikel over het winkeltje OMA CURIOSA , ontzettend leuk! , mooie foto's voor het artikel uitgezocht.

Februari 2016!  De opening van de "fysieke" winkel Oma Curiosa, ontzettend leuke reacties gekregen! Een aanwinst voor het plein in Kloetinge.  Nog druk bezig met inrichten en aankleden van de winkel.